Vis denne mail i din browser
Maj 2020  
     
  EG køber firmaet Holte | It til hele byggeprocessen  
 
 
Kære kunde

Corona-situationen påvirker os alle, og mange firmaer i byggebranchen er pressede. I EG Byg fortsætter vi med at hjælpe jer alt det, vi kan. Vores supportere arbejder med fuld kapacitet fra hjemmearbejdspladser, og I kan kontakte os som normalt.

Står din computer på værkstedet?
Måske er corona-tiden et godt tidspunkt at tænke over nye måder at arbejde med it på. Står din computer fx på værkstedet? Eller kan du arbejde hjemmefra - eller endnu nemmere - klare det meste på din mobil?
Som mester er du bedre stillet, når du kan arbejde uanset, hvor du er. Ring gerne til os og hør om de forskellige online-løsninger.
 
Nyt opkøb: Mere it til hele byggeprocessen
I marts har EG købt Holte, der er førende i Norge med it-løsninger til alle dele af byggeprocessen. Vi vil gerne gøre byggebranchen mere digital i Skandinavien. For branchen udnytter ikke it nok. Men hvad betyder den satsning for jer?
Få svaret i interviewet med divisionsdirektør Jesper Andersen her i nyhedsbrevet.

Ny direktør for EG Byg
EG Byg har siden sidst fået ny direktør, og jeg vil præsentere mig kort: Jeg hedder Carsten Rasmussen, er tidligere adm. direktør og medstifter af CalWin, som i mere end 20 år har været markedsleder med software til installatørbranchen. EG købte CalWin i efteråret, og ved årsskiftet kom jeg til EG Byg. Jeg er stolt over at være en del af EG, som er en veldrevet virksomhed og en stabil samarbejdspartner. I EG Byg har vi et rigtig godt forhold til jer kunder, fordi vi kender jeres forretning, og det skal vi fortsætte med.

Med venlig hilsen
Carsten Rasmussen
Direktør EG Byg
 
     
 
 
 
Nyt EG-opkøb: It til hele byggeprocessen

EG har købt norske Holte og satser på at gøre byggebranchen mere digital.
- Vi har allerede en del løsninger til mestrene. Nu kan vores kunder se frem til endnu bedre løsninger med it til alle arbejdsopgaver i byggeprocessen - også levering af varer på byggepladsen, siger Jesper Andersen, divisionsdirektør, EG A/S.

 
 
 
 
 
 
EG Byg support: Nye måder at arbejde på

Måske er corona-tiden et godt tidspunkt at tænke over nye måder at arbejde på. Især med it. Står din computer fx på værkstedet? Som mester er du bedre stillet, når du kan arbejde online uanset, hvor du er.
 
 
 
 
 
 
Hvad fik mester ud af MESTERTESTEN?

5 minutter. Så kort tid tog det at tage MESTERTESTEN og få en stak gode råd fra fagfolk. Tømrermester Lars Norup tog testen og fortæller om resultatet.
 
 
 
 
 
 
Respekt fra dommerne til it-vindende håndværkere

Årets it-vindere ved Dansk Byggeris it-messe er gode til at spare tid og udnytte data med it. Det giver overblik over økonomien. Mestrene fik respekt fra dommerne.
 
 
 
     
  EG Byg: Nye opdateringer sparer mester op til 8 timer  
 
  Med en ny funktion kan du nu overføre tilbud fra EG Visual Kalkulation direkte til ordre- og arbejdsopgaver i EG One. En anden ny opdatering gør, at du kan spare op til 8 timer på opmåling og priser i dine tilbud.