Vis denne mail i din browser
Juli 2017
Virkeligheden er digital
Kære

Så er der igen nyt fra EG Byggepanel. Denne gang med historien om, hvordan et generationsskifte var medvirkende til, at kursen blev sat mod en højere grad af digitalisering.

Karina Capion Skov og hendes mand har i år overtaget familiens 40 år gamle tømrerfirma. Det er meningen, at Karina skal tage over på administrationen, og hun havde svært ved at forstå, hvorfor byggesagerne skal styres med papir i ringbind.

Karina Capion Skov skrev derfor om digital sagsstyring i sin afsluttende fagprøve hos Learnmark, og som hun selv siger: "Selvom min generation måske kommer ud til virksomheder, der ikke er digitaliserede endnu, er det vigtigt, at vi får it-værktøjerne ind under huden, for der går ikke mange år, før det er helt slut med eksempelvis manuel bogføring."

Derfor er det også glædeligt, at flere og flere uddannelser tager it-værktøjer ind som en integreret del af undervisningen.

Stort tillykke til Karina Capion Skov med det flotte 12-tal! Hvis du selv går med tanker om at indføre nye eller flere it-værktøjer i din virksomhed, er du altid meget velkommen til at tage en uforpligtende snak med os.
Generationsskifte med kurs mod digitalisering

Fremtidens håndværksvirksomheder er digitale. Det er en af konklusionerne i Karina Capion Skovs afgangsprøve i administration på Learnmarks kontoruddannelse. Opgaven, der gav Karina Capion Skov et flot 12-tal, handler om effekterne af digital sagsstyring i familiens håndværksvirksomhed.

Karina fortæller, at hun forventer at indføre flere og flere it-værktøjer. Ud over sagsstyring er drømmen også at få tids- og materialestyring:

”Jeg vil gerne have mere overblik over forretningen, og det får jeg ved at bruge elektronisk sagsstyring, og på den måde sparer vi samtidig en masse tid. Med elektronisk sagsstyring sørger systemet for, at der konstant ligger udregninger mv. på vores byggesager, og det vil give mig et fedt overblik, og det vil kunne betyde, at vi får mere tid til andre ting og dermed kan yde en endnu bedre kundeservice over for vores kunder."

Læs mere om de planer, Karina Capion Skov har for familiens virksomhed
Sådan hjælper EG Byg & Installation
EG Kalkulation – branchens foretrukne beregnerværktøj

Udviklet af fagfolk til fagfolk. Det er din sikkerhed for en løsning, der kan hjælpe dig med at give dine kunder det helt rigtige tilbud – hurtigere og mere effektivt. Brug 20 minutter, og se, hvordan du laver hurtige tilbud baseret på fakta.

Gratis webinar – tilmeld dig her
Kurser i EG Visual – brug din løsning bedst muligt

Har du en ny medarbejder, der starter, eller er der dele af EG Visual, I bare aldrig rigtig er kommet i gang med at bruge? Køb et introkursus til 1.500 kr. om sagsstyring, finans, fakturaindscanning eller Webtid, så er du hurtigt i gang.

Læs mere om introkurserne
Fortsat god sommer. Husk, vi er her hele sommeren - uanset om du er ferie eller ej. Og glæd dig til efteråret, hvor vi har flere nyheder, vi glæder os til at præsentere for dig.

Med venlig hilsen
Brian Sørensen
Direktør
EG Byg & Installation
kontakt@eg.dk
7260 2060