Vis denne mail i din browser
November 2018  
     
 
Kære
 
Årets største messe for praktiserende læger står for døren, og vi er traditionen tro på plads i Bella Center, når Lægedage 2018 slår dørene op på mandag den 12. november 2018.

Vi har i årets løb arbejdet hårdt for at kunne præsentere vores kunder for en række spændende nyheder. Jeg håber derfor, at du vil komme forbi vores stand og høre mere om den nye patientportal og integrationen til NemID. Vi glæder os også til at løfte sløret for, hvilke muligheder du kan få ved at benytte e-Boks sammen med EG Clinea. Men ikke nok med det. På Lægedage 2018 tager vi et endnu større skridt mod fremtiden og inviterer dig til rundtur i fremtidens lægeverden. Kom forbi, og se ind i fremtiden med et par Virtual Reality-briller. Vi tør godt love dig, at det bliver 10 minutter, du aldrig glemmer.

Skruer op for udviklingen af EG Clinea
Og apropos fremtiden! I udviklingsafdelingen er vi nu klar til at tage hul på nye projekter, og jeg glæder mig til at dele vores udviklingschef Tom Søndergaard Pedersens tanker om den fremtidige udvikling af EG Clinea med jer. Tom Søndergaard Pedersen har siden maj stået med ansvaret for at sikre en mere agil og kundedrevet udvikling af EG Clinea. I dette nyhedsbrev kan du læse meget mere om, hvad udviklingsafdelingen har på tegnebrættet for EG Clinea i fremtiden.

God læselyst – og vi ses til Lægedage 2018
Michael Frank Christensen, Manager, EG Healthcare
 
     
     
 
Udviklingschef: Vi skal finde mere tid til brugerønsker

Den moderne lægepraksis skal konstant følge med den teknologiske udvikling og imødekomme både myndighedernes og brugernes krav og forventninger. 

"Vi skal både kunne løse de opgaver, vi er forpligtet til rent lovgivningsmæssigt, og samtidig vores kunders meget relevante udviklingsønsker hurtigere", for-klarer Tom Søndergaard Pedersen, udviklingschef hos EG Clinea.

 
     
 
Mød EG Healthcare på Lægedage 2018

Også i år kan du møde EG Clinea på Lægedage i Bella Center. Vi står traditionen tro klar på stand A-019, hvor vi glæder os til at vise dig nogle af de mange nyheder i EG Clinea.

Hør blandt andet mere om integrationen til NemID og e-Boks, og få en VR-tour i fremtidens lægeverden.
 
     
 
  Kort og godt om EG Clinea  
 
 
F1 er din direkte vej til EG Clinea

Der er meget hjælp at hente i EG Clinea, når du anvender systemet. Tryk blot på F1, og få hjælp i manualen.
Husk at bruge afsnittet Tips og Tricks til EG Clinea, hvor du finder beskrivelse af hjælpelinjen, bundlinjen, multimarkering og kolonnetilpasning for blot at nævne nogle få af beskrivelserne. Husk også, at seneste og tidligere versionsbeskrivelser kan læses i manualen.
 
Løbende input til vores support

Kvalitetssikring af vores support ligger os meget på sinde. Vi vil derfor fremover tillade os at sende en mail med en kort undersøgelse med 4 spørgsmål til vilkårligt udvalgte brugere af supporten. Det er ganske frivilligt at deltage, men vi vil gerne opfordre til, at man bruger et par minutter på at besvare spørgsmålene, da det giver os en vigtig indsigt til at sikre en god kvalitet i supporten.