Vis denne mail i din browser
Juni 2019  
     
 
Kære
 
Velkommen til det sidste nyhedsbrev inden sommerferien og velkommen til en ny politisk virkelighed.

Efter det nylige valg ser det ud til, at den nye regering skal sætte en ny kurs for sundhedsvæsenet herhjemme. Og vi regner med, at den formentlig kommer med en plan, der i lighed med den tidligere regerings sundhedsreform skal styrke det nære sundhedsvæsen.

Uanset de politiske vinde har EG i de senere år satset stort på sundhedsområdet og investerer årligt i udvikling og vedligeholdelse af blandt andet EG Clinea og ClinicCare. Det giver os en særlig position, når det gælder sundhedsløsninger, der understøtter det borgernære behandlingsflow.
I interviewet med divisionsdirektør Jesper Andersen fra EG Private, som vi bringer i dette nyhedsbrev, kan du læse om, hvad det betyder, og om tankerne bag investeringerne.

Ny formand for PL
I januar overtog jeg formandsposten i PL, Primærsektorens Leverandørforum, et vigtigt forum, når det gælder om at sikre, at praksissektoren bliver hørt i debatten om digitalisering. I artiklen giver jeg mit bud på, hvad jeg ser som min vigtigste opgave som ny formand, hvordan jeg kan være lægernes digitale stemme i PL, og hvordan PL allerede har vist sin betydning.

Kom til årsmødet for Clinea-brugere
Sidst, men ikke mindst, vil jeg opfordre alle til at komme til årsmødet for EG Clinea-brugere. En rigtig god mulighed for at få indflydelse på udviklingen af EG Clinea fremover. Det er en både faglig og uformel dag, hvor det er oplagt at tage personalet med.
Få i artiklen her fem gode grunde til at tage med på årsmødet 2019.

God læselyst og god sommer
Michael Frank Christensen, manager, EG Healthcare
 
     
     
 
Kom bare an med en ny plan

Efter valget skal den nye regering sætte en ny kurs for sundhedsvæsenet. Og formentlig komme med en plan, der i lighed med den tidligere regerings sundhedsreform skal styrke det borgernære sundhedsvæsen.

"Den praktiserende læge har i forvejen travlt, så flere opgaver vil være en udfordring – især de steder, hvor der mangler læger. Løsningen er at digitalisere så mange arbejdsopgaver som muligt", mener divisionsdirektør Jesper Andersen, EG Private.
 
 
     
     
 
En stærkere digital stemme

Som ny formand i PL, Primærsektorens Leverandørforum, skal Michael Frank Christensen, manager i EG, sikre, at lægerne bliver hørt i digitaliseringsdebatten.

"Når vi står sammen og sætter en fælles dagsorden, har både lægerne og leverandørerne en langt bedre mulighed for at blive hørt og taget alvorligt", siger Michael Frank Christensen.
 
 
     
 
  Kort og godt om EG Clinea  
 
 
Meget mere end bare et it-system

På vores hjemmeside clinea.dk har vi tilføjet en fane med tilvalgsmuligheder til Clinea. Her får du et overblik over vores tilkøbsmuligheder og kan læse mere om de enkelte produkter, der kan være en hjælp i hverdagen. Nogle af de mest populære tilvalg er: SMS-advisering, Intras – intranet og Hjemmearbejdsplads.

Se, hvilke muligheder du har
 
 
Få en konsulent ud i klinikken

Vidste du, at du altid kan booke besøg af en konsulent i klinikken?
En, der kan hjælpe med at optimere arbejdsprocesserne eller hjælpe, når der er nye medarbejdere, der skal introduceres til systemet. Og der kan være både tid og penge at spare ved et nærmere kig på klinikkens arbejds-rutiner.

Få din helt egen konsulent
 
 
     
  Husk at bestille sikker destruktion af jeres gamle diske  
 
  Reglerne i databeskyttelsesforordningen (GDPR) betyder, at EG A/S ikke længere kan have ansvaret for eller stå for den lovpligtige sletning af de følsomme data, der ligger på det it-udstyr og andre databærende medier, I skifter ud. Et nyt samarbejde med Ping IT betyder, at den enkelte klinik efter nærmere aftale kan få Ping IT til at komme direkte ud til klinikken og afhente jeres udfasede databærende medier og udstyr.

Se nærmere detaljer her