Vis denne mail i din browser
April 2020  
     
  Nyt fra EG Healthcare  
 
 
Kære kunde
Covid-19 sætter sit præg på det hele i skrivende stund. I EG Healthcare gør vi alt for at servicere alle jer brugere på vores løsninger optimalt, så I kan opretholde en så normal hverdag som muligt. Vores supportere hjælper gerne og kan træffes som altid. 

Netop nu assisterer vi mange med at etablere videokonsultation og hjemmearbejdspladser. Videokonsultation kan bruges via MinLæge-appen, og alle har mulighed for at komme i gang med videokonsultation. Vi ser, at mange i praksis allerede er i gang med at etablere en hverdag med det.

Nyt koncept for årsmøder
Sæt allerede nu kryds i kalenderen enten d. 19.9 eller d. 31.10.2020. I år får EG Clinea-årsmødet et nyt koncept med to årsmøder, hvor I kan vælge at deltage enten i Ballerup eller Aarhus. Vi glæder os til at præsentere det nye rapportmodul blandt andet. Vi håber, at situationen på det tidspunkt er normaliseret igen, og glæder os til at se rigtig mange af jer. Se mere om det nye årsmøde senere i nyhedsbrevet.

Vi håber, at I kommer bedst muligt igennem denne Covid-19-situation. Kontakt os endelig, så vi kan hjælpe, hvor vi kan.

De bedste ønsker om en god påske

Michael Frank Christensen
EG Healthcare
 
     
 
 
 
Stigende behov for videokonsultation og hjemmearbejdspladser

Lige nu oplever vi i EG Healthcare et voksende behov for hjemmearbejdspladser og mulighed for videokonsultation på grund af Covid-19. Videokonsultation kan bruges via MinLæge-appen, og alle har mulighed for at komme i gang.
 
 
 
 
 
 
Gratis e-learning for KBU-læger

Er du KBU-læge i en praksis med EG Clinea? Få gratis adgang til et stort e-læringsforløb, der giver dig mulighed for at komme hurtigt i gang med de lægefaglige opgaver.
 
 
 
 
 
 
Nyt: Deltag i EG Clinea årsmøde i Ballerup eller Aarhus

Nyt koncept for EG Clinea årsmødet 2020. Vælg mellem to årsmøder i 2020, hvor det nye rapportmodul bliver præsenteret. Sæt kryds i kalenderen allerede nu.
 
 
 
 
 
 
IP-telefoni er godt i en Corona-tid

Med IP-telefoni kan du nemt skifte din telefonsvarer med prædefinerede beskeder, fx om corona. Det kan være praktisk i øjeblikket. IP-løsningen frigiver tid med automatisk CPR-opslag, genkendelse af telefonnummer og andre smarte funktioner. IP-løsningen er fuldt integreret med EG Clinea.
 
 
 
     
  Sådan opretter du dig i EG Clinea som uddannelseslæge  
 
 

Når du som KBU-læge skal i gang med at anvende EG Clinea, kan du her få en guide til samlet forløb for oprettelse af bruger.

Klik her og se samlet forløb på oprettelse bruger

Klik og her se mere om brugere i EG Clinea

 
 
     
     
 

Tips til aftalebookning og håndtering af ferie i EG Clinea

Hvordan er det nu med aftalebookning? Og skal du til at sætte ferieperioder op? Husk vi giver et samlet overblik og anbefaling til håndtering af ferieperioder i forhold til EG Clinea, Patientportalen, Min Læge app'en og Fælles Medicinkort app'en. Du finder siden her.