Vis denne mail i din browser
December 2017  
     
  Julehilsen fra EG Healthcare  
 
 
Kære
 
Igen i år deltog vi på landets største fagkonference "Lægedage 2017", og vi vil gerne sige tak til alle jer, der kiggede forbi. Vi løftede sløret for nogle af de nye features, der kommer i EG Clineas næste release, og vi fik en god dialog om, hvordan vi bliver klar til OK2018 med løsninger til blandt andet patientopfølgning.

Og som en del af underholdningen fik mange af jer muligheden for at prøve en tur i vores Ferrari-simulator eller prøve et par HoloLens Mixed Reality briller. Og denne teknologi kan du læse meget mere om i artiklen nedenfor.
 
     
 
 
 
 
Migreringen er slut!

2017 blev også året, hvor vi fik de sidste MedWin-klinikker over på EG Clinea. Det har været den travleste periode i vores historie, og vi ser frem til samarbejdet med de knap 800 lægeklinikker, der kører på EG Clinea i dag. I forbindelse med migreringen har vi udviklet vores supportkoncept og har nu et helt unikt koncept, der gør det nemt og hurtigt at sætte nye klinikker i gang. Det betyder også, at vores e-learning-koncept kan klare oplæringen af nyt personale og reservelæger i din klinik.
 
 
 
 
 
 
Husk supporten har åben hele julen

Får du brug for at komme i kontakt med os mellem jul og nytår, sidder vi klar ved telefonen.

I år har vi indført ny teknologi, og det har medført, at vi nu har en gennemsnitlig ventetid i telefonen på under ét minut, og en first-time resolution på 80 % sikrer den bedste støtte.
 
 
 
 
 
Bliver Mixed Reality en realitet i almen praksis?

Skal borgerne vænne sig til, at sundhedspersonalet har det ene ben i konsultationen og det andet ben i en virtuel verden? En skræmmende tanke for mange, men Mixed Reality kan måske medvirke til bedre diagnoser og behandling, hvilket i sidste ende vil føre til et bedre sundhedsvæsen i fremtiden. Og i takt med at teknologien dukker op overalt i hverdagen, bliver pillen sandsynligvis nemmere at sluge.
 
 
 
     
  På gensyn i 2018  
 
  Som nævnt glæder vi os til at dedikere vores tid på EG Clinea, der har en stribe opdateringerne på vej. Ellers vil 2018 stå på implementering af OK2018. Glem ikke, at den nye persondataforordning (GDPR) træder i kraft i maj 2018 og vil medføre øget fokus på beskyttelse af persondata. For at leve op til de nye og skrappere regler kan det være en god idé at kortlægge databehandlingsaktiviteterne i din klinik med særligt fokus på de processer, som involverer persondata.

Hos EG Healthcare har vi også haft travlt med at få gjort EG Clinea og organisationen klar til GDPR.
 
     
     
  Inden julefreden sænker sig, vil vi fra EG Healthcare benytte lejligheden til at sige tak for samarbejdet i 2017 og ønske glædelig jul og godt nytår.

De bedste julehilsner

Michael Frank Christensen
Business Unit Manager
EG Healthcare