Vis denne mail i din browser
Juli 2019  
     
  Nyt fra EG Bolig  
 
 
Kære
Velkommen til EG Boligs sidste nyhedsbrev inden sommerferien, som nærmer sig med hastige skridt.

I nyhedsbrevet kan du blandt andet læse om den nye forbrugsregnskabsintegration og om Bolig Horsens' erfaringer med at anvende EG Bolig ved genhusningssager. Begge er administrativt tunge områder og gode eksempler på, hvordan tilkøbsmoduler kan være med til at effektivisere områder, der traditionelt har været meget manuelle.
 
EG Bolig version 3 tager fart
På forårets seminarer og erfamøder har vi haft lejlighed til at præsentere en række nye moduler i version 3: Lejer, Flyttesag, Kontrakt, Lejemål samt Venteliste. Spændende moduler, der tilsammen forhåbentligt giver jer mulighed for nye og smidigere arbejdsrutiner.

Sammen med udviklingsfællesskabet har vi desuden optimeret processen ved opsigelser – et interessant projekt med et stort potentiale, hvor vi skønner, at vi kan flytte 80 % af processen fra egen administration til selvbetjening på hjemmesiden.

Flere spændende moduler på vej
Udover opsigelsesprojektet har vi også givet mulighed for automatisk tilmelding og framelding til endnu flere energiselskaber samt nyt nøglekartotek til vores mobilapp.

Modulerne vil i de kommende måneder blive færdigudviklet i tæt samarbejde med pilotkunder og herefter blive sat i drift. I kan derfor som brugere af EG Bolig glæde jer til mange spændende muligheder.

Tak for en tæt dialog
Igen i år har maj og juni været højsæson for erfamøder og seminarer. Vi er taknemmelige for de mange input, vi får, hvad enten det er på EBF-seminar eller på erfamøderne for private ejendomsadministratorer og E-syn-brugere.

God sommer – husk, vi er her for dig
Har du brug for hjælp i ferieperioden, er vi naturligvis klar. Vi har uændrede åbningstider i supporten.

Rigtig god sommerferie!

Arne Birk Johansen
Direktør, EG Bolig
 
     
 
 
 
Digital forbrugsafregning giver bedre service

Vivabolig er blandt Nordjyllands største boligorganisationer med flere end 4000 boliger fordelt på 23 afdelinger. De har fået automatisk integration med deres forbrugsregnskabsleverandør i EG Bolig. Det er de rigtig glade for i den nordjyske boligorganisation.
 
 
 
 
 
 
Nem genhusning med EG's modul

Hvordan klarer man en genhusning af beboerne i 80 lejemål i ni måneder – uden at få ondt i maven?
Læs, hvordan Bolig Horsens med modulet Genhusning fra EG Bolig gennemførte hele genhusningsprojektet stort set uden beboerklager, uden overarbejde og med ro i maven.
 
 
 
 
 
 
Velkommen til nye kolleger i EG Bolig

I juni har vi kunnet byde velkommen til to nye konsulenter i EG Bolig, og vi har været heldige at finde to kompetente medarbejdere, der hver især kommer med stor erfaring fra branchen.
 
 
 
     
  Tip: Send til den rigtige indbakke  
 
  Når du skal skrive til EG Bolig, vil vi gerne minde om, at du bruger mailadressen egbolig@eg.dk. Hvis du bruger den gamle mailadresse myeg@eg.dk, kan der gå nogle timer, før vi får din mail i vores indbakke.