Vis denne mail i din browser
April 2020  
     
  Nyt fra EG Bolig  
 
 
Kære kunde
Corona stiller nye krav til os alle sammen og vores måde at arbejde på. Situationen i øjeblikket giver udfordringer arbejdsmæssigt både for jer og for os i EG Bolig.

Vi gør alt for, at alle I, der bruger EG Bolig er godt kørende og kan løse de daglige opgaver bedst muligt. Vores support har måttet agere lynhurtigt og etablere en løsning med SMS-koder, der gør det muligt, at I kan være koblet op hjemmefra via ASP - vores hosting-løsning. På bare en uge blev 225 nye hjemmearbejdspladser sat op. Det kan I læse mere om i nyhedsbrevet.

Glæd jer til spændende funktioner til Bolig 3
Corona-situationen har også desværre betydet, at det årlige brugergruppemøde EBF, der henvender sig til brugere fra boligorganisationer, er udskudt.

Det skal dog ikke afholde os for at præsentere nogle af de mange spændende ting, som vi har arbejdet på det seneste år. Her tænker jeg særligt på lejemål, lejer, lejerlån, inkasso, kontrakt, flyttesag, ansøger, tilbud og venteliste. Alle sammen nye funktionaliteter og moduler, der lavet til Bolig 3. Vi glæder os til at præsentere dem for jer i den kommende tid. Så hold øje med indbakken.

Jeg vil også minde om, at det kan være en god ide at bruge tiden i Corona-perioden til at sikre, at medarbejderne og jeres EG Bolig er fuldt opdateret. Vi kan i sagens natur ikke komme forbi til et fysisk møde, men hvis I har noget, I gerne vil i gang med, kan I med fordel booke et online-møde. Her kan vi komme rigtigt langt ved brug af skærmdeling og fjernadgang.

De bedste ønsker om en dejlig påske

Michael Frank Christensen
Direktør, EG Bolig
 
     
 
 
 
EG Bolig supporten: Hurtig udrykning med hjemmearbejdspladser

225 nye hjemmearbejdspladser blev koblet op på kun en uge med SMS-løsningen til EG Bolig, så medarbejderne i boligadministrationerne rundt omkring har kunnet arbejde videre hjemmefra under Corona-krisen.
 
 
 
 
 
 
Smart automatisk dataoprydning

Drømmer du om at slippe for manuelt at skulle kigge data igennem og slette for at leve op til GDPR-reglerne? Få automatisk dataoprydning sat i gang på et onlinemøde.
 
 
 
 
 
 
Spar tid med automatisk og sikker forbrugsafregning

Har I modulet Forbrugsregnskab?

Forbrugsafregning på tværs af tusindvis af lejemål kræver normalt mange ressourcer. Spar tid og undgå fejl med automatisk integration til forbrugsregnskabsleverandør.
 
 
 
 
 
 
Ny inspiration? EG Bolig kurser 2020

Få nye input på vores kommende kurser. Tag et kik på vores klassekursus-program for 2020 på vores hjemmeside og bliv inspireret.
 
 
 
     
  Velkommen til tre nye udviklere  
 
  I april og maj kan vi byde velkommen til tre nye, erfarne kolleger og udviklere: Bartosz Piec, der er ansat fra d. 18. maj 2020 samt Paweł Lubczynski og Łukasz Sawicki, der begge starter d. 1. april 2020. Velkommen til vores nye kolleger i EG Bolig.  
     
     
 


Tip: Find fejl med databasekontrol i version 3

En funktion til databasekontrol i EG Bolig version 3 kan både forklare fejl og forhindre fremtidige fejl (Indstillinger > Generelt). Du kan køre kontrol på udvalgte områder, vælg fx Ansøger, Lejer eller Lejemål. Er der fejl i data, viser en rapport hvilke - og hvordan fejlene rettes.