Vis denne mail i din browser
Juni 2019  
     
  Nyt fra EG Brandsoft  
 
 
Kære

Sommeren er over os, og vi er klar med en nyhedsmail med sidste nyt, inden vi alle går på sommerferie. I dette nyhedsbrev er der et interview med nogle af dem, der har prøvet det nye, opdaterede kirkegårdskort. Du kan læse, hvad de mener om det, og få mere at vide om, hvad der er opdateret i kortmodulet. Det er i bund og grund et gammelt kortmodul, der har fået en kraftig makeover. Jeg kan allerede afsløre, at begejstringen er brudt ud i Horsens. Det kan du læse mere om i interviewet med kirkegårdsleder Dennis Næser og fuldmægtig Heidi Jensen, begge fra Horsens Kirkegårde.

Mød vores supportere
Denne gang får du også en status på det nye support-setup, som vi startede med sidste år. Vi er rigtig glade for at se, at tilfredsheden med supporten generelt er høj. Vi valgte at oprette vores helt eget support-setup, så du som udgangspunkt altid kommer i direkte kontakt med en Brandsoft-medarbejder og får en god supportservice. I dette nyhedsbrev kan du møde alle vores supportere og se, hvilke områder de hver især er eksperter i. Mød vores supportere her.

Og så lige et tip …
Naturligvis har vi også et godt regnskabstip. Denne gang om opdateringer, der vedrører import af bankbevægelser. Få tippet lige om lidt. Jeg vil ønske alle en rigtig god sommer!

Venlig hilsen
Frank Kragelund Hansen
Business Unit Manager
EG Brandsoft

NB: Hvis du har en kollega, der ikke modtager vores nyhedsbrev, så kan de nemt tilmelde sig her. Tilmeld nyhedsbrev

 
 
 
 
Forbedret kirkegårdskort vækker begejstring

Den nye, opdaterede version af kortmodulet er en fuldstændig omskrivning af det gamle modul, og det kan mærkes. Horsens Kirkegårde er en af de første, der har fået installeret det opdaterede kirkegårdskort, og her er man begejstret.

"Det her er noget HELT andet, og det, jeg har set indtil nu, er 100 procent bedre."
 
 
 
 
 
 
Kort om kortmodulet

Kortmodulet er ikke et nyt modul, men den seneste opdatering er en fuldstændig omskrivning af det gamle modul, og derfor er der på mange måder tale om noget helt nyt. Brugerinterfacet har fået et markant løft, og systemet er blevet meget nemmere at forstå og betjene.
 
 
 
 
 
 
Tilfredshed med nyt support-setup

Vi vil gerne give dig en kort status på, hvordan det er gået det seneste år, efter at vi i oktober gik over til et nyt support-setup. Vi valgte at oprette vores helt eget support-setup, så du som udgangspunkt altid kommer i direkte kontakt med en Brandsoft-medarbejder.
 
 
 
     
  Et tip, du kan regne med: Import af bankbevægelser  
 
  I en af de seneste opdateringer til regnskabet har vi åbnet for mulighed for at indlæse bankfiler i kassekladden. Med denne funktion får man alle bevægelser på bankkontoen med datotekst og beløb oprettet i kassekladden, og herefter påfører man posteringen de rette regnskabsdimensioner. Vi arbejder i øjeblikket på en yderligere udvidelse af denne facilitet, så regnskabssystemet automatisk kan matche bevægelser med de bilag, der er registreret i bilagssystemet, og på den måde vil man kunne udnytte den kontering, der eventuelt er lavet på bilaget.