Vis denne mail i din browser
Oktober 2017
Nyt fra EG Brandsoft
Kære
I år var København valgt som værtsby, da NFKK (Nordisk Forbund for Kirkegårde og Krematorier) afholdt Nordisk Kirkegårdskongres den 6. til 8. september.

EG Brandsoft deltog som udstiller på kongressen, og vi havde valgt at præsentere den seneste opdatering af PlanTid, hvor registrering af fravær, flekstid og overarbejde nu er en del af løsningen. Læs mere om opdateringen af PlanTid i dette nyhedsbrev.

Vi havde også lejlighed til at demonstrere den første prototype af vores nye kortmodul, hvor brugervenlighed og hastighed er helt i top.

Begge produkter fik mange positive tilbagemeldinger, og vi glæder os meget til at frigive det nye kortmodul næste år.

Nordisk Kirkegårdskongres er en spændende mulighed for branchen for at møde hinanden på tværs af Norden og dele erfaringer. Hos EG Brandsoft ser vi også frem til at indlede et samarbejde med et svensk privatfirma om opmåling med droner til brug i vores kirkegårdskort.
PlanTid understøtter nu fraværsregistrering

Nu kan du registrere både fravær, flekstid og arbejdstid i PlanTid. Dermed er al medarbejderens tidsregistrering 100 procent mobil, og alle data er samlet ét sted. Det giver lønmedarbejderen fuldt overblik.
Nyhed: Findgravsted.dk med fotos

Alt tyder på, at de danske kirkegårde er klar til at tilbyde brugerne nye digitale muligheder via eksempelvis findgravsted.dk. Den nyeste opdatering gør det muligt at få vist de offentlige billeder, der er knyttet til det enkelte gravsted – i det omfang kirkegården ønsker det.
Er du tilmeldt digital dødsanmeldelse?

Vi har oplevet stor interesse for digital dødsanmeldelse. Siden februar 2017 har alle kirkegårde i Danmark kunnet tilmelde sig tjenesten, der letter administrationen og minimerer risikoen for fejlindtastninger.
Nye principper – administrator
I den seneste tid har vi arbejdet med at få forbedret kontoadministrationen hos alle vores brugere. Mange af jer har allerede registreret en kontoadministrator, men vi mangler stadig at få de sidste med. Vi vil derfor opfordre til, at I vælger en kontoadministrator, som fremover vil have ansvar for, at der på kontoen kun findes personlige brugere, og at brugerne har adgang til de menuer, der svarer til den enkelte brugers ansvarsområde. Det øgede fokus på kontoadministration hænger sammen med de skærpede krav, der følger med den nye persondataforordning. Her er det vigtigt, at ansvaret for kontoen er placeret korrekt. Menuen i Brandsoft-systemet vil med næste opdatering komme til at indeholde oplysninger om konto, administrator og brugere.

Har I endnu ikke fået opsat en administrator, må I meget gerne kontakte os snarest muligt.
EG Brandsoft forventes klar til Folkekirkens nye lønplatform
Når Folkekirken 1. januar skifter lønplatform fra Bluegarden til KMD, vil der fortsat være mulighed for integration til kirkeregnskabet.

På nuværende tidspunkt er det ikke afklaret, hvordan snitfladen kommer til at se ud, men vi forventer, at det vil blive muligt at foretage budgetopfølgning på medarbejderniveau.

Tidligere var integrationen til kirkeregnskabet en del af den service, der fulgte med FLØS-modulet. På grund af leverandørskiftet udvikler vi derfor et særskilt integrationsmodul, så det fortsat vil være muligt at importere løndata i EG Brandsoft Kirkeregnskab.
Husk at følge med i din indbakke, hvor vi i løbet af efteråret vil komme med endnu flere nyheder. Husk også at sende denne mail videre til dine kolleger, hvis de ikke allerede modtager den.

Med venlig hilsen
EG A/S
Frank Kragelund Hansen
Business Unit Manager

kontakt@eg.dk
Tlf.: +45 7013 2211