Vis denne mail i din browser
December 2017  
     
  Julehilsen med nyt fra EG Brandsoft  
 
 
Kære

2017 har været et år, hvor der er sket mange ændringer i vores arbejdsmetoder internt i EG Brandsoft. Vi har arbejdet meget med at få vores processer gjort klar til den nye persondataforordning, der træder i kraft i 2018. I den forbindelse har især vores support og udviklingsprocesser været i fokus. Vi er nu ved at være klar og glæder os til at tage hul på 2018.
 
     
 
 
 
Bilagsscanning gør konteringen nemmere

Ny intelligent bilagshåndtering vil starte en mindre bogføringsrevolution i EG Brandsofts regnskabssystem. Den nye bilagsscanner husker, hvilke konti der skal bogføres, og skærmen, hvor man godkender bilagene, er lavet om til HTML 5, således at den er mobilvenlig.
 
 
 
 
 
 
Kalenderen sætter automatisk varme på

Kirkekontoret Skejby Sogn er først med en sammenkobling af et avanceret varmestyringssystem, og kalendersystemet er fra EG Brandsoft. Resultatet er, at varmen automatisk bliver sat på, når en kirkelig handling bliver lagt ind i systemet. Det er smart og sparer administration og penge på varmekontoen.
 
 
 
     
  Flere nyheder fra EG Brandsoft  
 
  Mobil-adgang til kirkegårdsdata
I 2017 introducerede vi en iPad-adgang til kirkegårdssystemet, og i 2018 udvider vi dette modul til også at omfatte mobiltelefoner på IOS- og Android-platforme. Dermed bliver det endnu lettere at tilgå data, mens du er på kirkegården. Systemet gør det let at se data og foretage registreringer direkte på telefonen. Vi arbejder på i 2018 at kunne frigive en omfattende ændring af aftalesystemet, så du kan registrerer udført arbejde direkte på telefonen og dermed åbne op for, at systemet automatisk kan advisere kirkegårdens kunder, når der fx er blevet lagt gran på et gravsted. Gartneren kan tage et billede efter grandækning, og dette billede vil automatisk blive sendt som en mail/besked til gravstedsejeren.

Opdatering af kortmodul
2018 byder på en ny version af kortmodulet. Der er reelt tale om en fuldstændig omskrivning af modulet, hvor vi introducerer et helt nyt brugerinterface med smarte og let anvendelige søgefunktioner. Det nye kortmodul gør det muligt hurtigt at "bygge" et gravsted af ledige pladser. Systemet beregner automatisk størrelsen af de oprettede gravsteder, og flademarkering i valgfrie farver gør det let at se kirkegårdens data på kortet. Vi har også haft fokus på, at modulet kan anvendes på alle de forskellige platforme, der i dag benyttes – dvs. pc, tablet og mobiltelefon. Det nye kortmodul vil have stor betydning for hele oplevelsen omkring brugen af kirkegårdssystemet og vil blive tilgængelig for alle brugere med kortmodul.

2018 bliver også året, hvor det bliver muligt at starte sit EG Brandsoft-system direkte fra skrivebordet uden at skulle ind i en browser. Vi afventer en opdatering fra vores leverandør af udviklingsplatformen, som vil gøre dette muligt.
 
 
 
     
     
  Inden julefreden sænker sig, vil vi fra EG Brandsoft benytte lejligheden til at sige tak for samarbejdet i 2017 og ønske glædelig jul og godt nytår.

Vær også opmærksom på, at der åbnes for bogføring i det nye år den 2. januar 2018.

De bedste julehilsner

Frank Kragelund
EG Brandsoft