Vis denne mail i din browser
Maj 2018  
     
  Nyt fra EG Brandsoft om elektroniske bilag og andre spændende nyheder  
 
 
Kære
Velkommen til årets første nyhedsmail fra EG Brandsoft. Kalenderen siger maj måned, og det betyder, at vi nærmer os datoen for, at EU's persondataforordning (GDPR) træder i kraft. Folkekirken har en årelang tradition for at føre kirkebøger og behandle persondata forsvarligt. Med de skærpede regler kan der dog være rutiner og dokumentation, du skal have styr på inden den sagnomspundne 25. maj.

I dette nyhedsbrev kan du læse mere om det, vi tidligere har omtalt som en mindre bogføringsrevolution i EG Brandsofts regnskabssystem. Vi har lanceret den intelligente bilagsscanner, der husker, hvilke konti der skal benyttes. Den nye løsning tager højde for folkekirkens flerdimensionelle kontoplaner og særlige regler for momsafregning, og vi forventer, at den kan spare meget administrationstid og reducere tastefejl. Bilagsgodkendelse kan nu også ske fra tablet og smartphone.

Vi glæder os også over, at vi er klar med vores integration til folkekirkens nye lønsystem. En opdatering af EG Brandsoft, som giver dig en række nye muligheder – blandt andet bogføring på medarbejderniveau. Det kan du læse mere om i artiklen nedenfor.

Nyt om databehandleraftale
EG Brandsoft er i løbende dialog med Kirkeministeriet om en fælles model for tilslutning til databehandleraftalen. Vi håber, at vi meget snart kan komme med nærmere oplysninger om, hvordan tilslutningen vil finde sted.

Vær opmærksom på, at EG Brandsoft holder lukket i Kristi himmelfartsferien. Desuden vil supporten allerede være lukket fra kl. 15 onsdag den 9. maj, da vi holder et internt GDPR-møde.

Venlig hilsen
Frank Kragelund Hansen
 
     
 
 
 
Nu kan du bogføre lønnen automatisk

Folkekirkens nye lønsystem og EG Brandsoft er nu fuldt integrerede, og det giver dig en række nye fordele. Lønnen bliver blandt andet bogført automatisk i regnskabssystemet, og du kan se bogføringen på medarbejderniveau.
 
 
 
 
 
 
Nyt fra udviklingsafdelingen

Vores udviklingsafdeling er blandt andet i gang med at teste en løsning til kreditorbetalinger. Kort fortalt skal du kunne sende dine regninger til betaling i banken via din kontoplan. Det vil sige, at du, når du har dine godkendte bilag og betalingerne klar, vil kunne justere dato og beløb og dernæst sende kladden til bogføring. Samtidig vil EG Brandsoft sende en fil til banken med data på kreditorbetalingerne. Bemærk, at muligheden for at benytte overførsel af betalingsdata kan være underlagt forskellige betingelser fra bank til bank.
 
 
 
 
 
Ny stemme i supporten

Næste gang du ringer til EG Brandsoft for support, kan du være heldig at fange vores nye konsulent Tina Markussen.
Du træffer til gengæld ikke længere Lars Rasmussen, der har valgt at forlade EG Brandsoft og er tiltrådt som kordegn. Vi ønsker Lars held og lykke i det nye job.
 
 
 
     
  Kom nemt i gang med elektroniske bilag  
 
  Fysisk håndtering, godkendelse og arkivering af bilag koster tid og tastearbejde. Brandsoft gør det imidlertid muligt at behandle samtlige bilag elektronisk. Det letter kontering, godkendelse og alle andre processer vedrørende dine bilag, sparer tid og minimerer risikoen for fejl. Muligheden er allerede indbygget i Brandsoft, koster ikke ekstra og kræver ingen installation.