Klik her, hvis du ikke kan læse denne e-mail
December 2016
Nyheder fra EG Legal

Nyt fra EG Legal


Kære

2016 er tæt på at rinde ud, og hos os i EG Legal kan vi se tilbage på et travlt år.

Vi har blandt andet færdigudviklet en ny AdvoPro-inkassoløsning og en ny AdvoPro Portal, som vi ser frem til at præsentere for dig i starten af det nye år. Hos EG Legal har vi også haft fokus på den øgede digitalisering og har i den forbindelse bl.a. indgået samarbejde med Penneo om digital underskrift.

I 2017 vil vi bl.a. fokusere på integration til domstolenes sagsportal og eventuelle ændringer i AdvoPro i forbindelse med den nye persondataforordning. Udviklingsplanerne bliver i øvrigt suppleret med tilbagemeldinger fra den årlige kundeundersøgelse, hvoraf mange ønsker allerede lå i planen for 2017. Jeg vil gerne sige tak til alle, der har deltaget i kundeundersøgelsen.

I dette nyhedsbrev har vi valgt at sætte fokus på "cloud". Det sker med udgangspunkt i en ny rapport fra PwC. Deres vurdering lyder på, at cloudarkitekturen er mere sikker end lokale løsninger. I den forbindelse glæder jeg mig over, at flere og flere af vores kunder i år valgte at flytte fra egen server til EG Legals AdvoPro SaaS-miljø, vores hostede løsning, med de fordele, det i øvrigt bringer med sig.


 
 
Data er sikrest i skyen


De fleste er enige i, at softwareløsninger og hosting i skyen har åbenlyse fordele sammenlignet med lokale løsninger. Cloudmodellen er fleksibel i drift og er nem at skalere. Nu bliver skyen imidlertid også blåstemplet som det sikreste sted for dine data ifølge en verdensomspændende sikkerhedsrapport fra konsulentfirmaet PwC.

Rapporten fra PwC viser især to tendenser, der taler for, at du skal søge mod skyen, hvis du vil opnå den bedste sikkerhed for din virksomheds data.

› Læs hele artiklen om de nye tendenser her

 
Status på domstolenes sagsportal

I starten af 2017 vil vi udvikle en funktion, der vil gøre det nemmere at udvælge de dokumenter, der skal uploades til domstolenes sagsportal.
Vi starter med denne funktion, idet domstolene stadig ikke kan stille det nødvendige integrationslag til rådighed for it-leverandører af advokatløsninger. Vi følger udviklingen tæt.

 
Ny inkassoløsning er klar til AdvoPro
Så er den her: Den nye inkasseløsning til AdvoPro er færdigudviklet og klar til brug. Løsningen er allerede implementeret med stor succes hos den første advokatkunde, der også har været pilotkunde. Vi glæder os til at præsentere den nye inkassoløsning i 2017, og du vil modtage en invitation i starten af det nye år.
 


 
AdvoPro Portal afløser AdvoProNET
AdvoPro Portal er en selvbetjenings-portal for både klienter og debitorer. Den nye portal afløser AdvoProNET og bygger på den nyeste teknologi. Vi ser frem til at demonstrere AdvoPro Portal, som vil indgå i præsentationen af den nye AdvoPro-inkassoløsning.
 


 
Nyansættelser hos EG Legal
Kristine Bjerregaard Lund er ansat som konsulent. Kristine har været i advokatbranchen i 20 år og har senest arbejdet hos Koch/Christensen Advokatfirma i 10 år.
Vores supportelev Phuoc-Thong Nguyen Le (Thong) afslutter sin uddannelse ved årsskiftet og fortsætter som supportkonsulent i EG Legals hotline.
 


 
  Alle medarbejdere hos EG Legal ønsker dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi vil gerne takke for det gode samarbejde, vi har haft i det forgangne år. Vi håber på et lige så godt samarbejde i 2017.

Venlig hilsen
EG Legal

Lotte Juul
Key Account Manager

 
 
 
 
  Denne e-mail er sendt til .

For at opdatere dine e-mailpræferencer eller afmelde fremtidige e-mails klik her.

EG A/S     Tlf.: +45 7013 2211     E-mail: eg@eg.dk