Vis denne mail i din browser
August 2017
Nyt fra EG Legal
Kære

Sommerferien har sluppet sit greb i de danske arbejdspladser, og der er igen trængsel i både mailboksen og morgentrafikken.

Hos EG Legal kan vi mærke, at advokaterne generelt har fået travlt, hvilket smitter af på os. Lige nu er der stor efterspørgsel fra både store og mindre advokatvirksomheder, der ønsker at gøre en ekstra indsats og optimere processer og arbejdsgange, og det er der gode grunde til.

Dels kan det være praktisk for de enkelte medarbejdere, dels bliver fremtiden mere digital, og der bliver mindre og mindre tid til tunge arbejdsgange. Derudover er alle klar over, at persondataforordningens krav om bl.a. sletning af data rykker nærmere, hvilket er en god anledning til at overveje generelle ændringer.

I dette nyhedsbrev kan du læse om en mangeårig EG Legal-kunde, der som en af mange har valgt at gå i skyen med en AdvoPro SaaS-løsning. Læs mere om advokat Ole Steen Christensens overvejelser i den forbindelse i artiklen nedenfor.

Du kan også læse om Advokatfirmaet Finks erfaringer med AdvoPro Afregnings- og rykkermodul.

God læselyst.

Sikkerhed sendte erfaren advokatvirksomhed i skyen

Advokat Ole Steen Christensens første it-system var en af forgængerne for den nuværende AdvoPro, og dermed er advokaten blandt de første eksisterende advokatkunder hos EG Legal. Han har stadig en kopi af sin første faktura fra den 30. oktober 1984.
Her kan du læse om Ole Steen Christensens syn på it-udviklingen og om hans advokatfirmas overvejelser om at gå i skyen.
Afregnings- og rykkermodul reducerede manuelle arbejdsgange

"Jeg kan absolut anbefale andre at tilkøbe afregnings- og rykkermodulet i AdvoPro. Det er effektivt, nemt at arbejde med, og så har det øget min arbejdsglæde betragteligt."

Læs om de erfaringer, som Britt Gram, tovholder/advokatsekretær hos Advokatfirmaet Fink, har gjort sig med afregnings- og rykkermodulet i AdvoPro.
Hellere rigtig end hurtig digitalisering af domstolene

Oprindeligt skulle civile sager i Danmarks retter have været digitaliseret allerede i 2009. Det er som bekendt ikke sket endnu, hvilket i denne måned har udløst kritik fra flere politikere på Christiansborg.
Som it-leverandør er EG Legal naturligvis afhængig af, hvornår Domstolsstyrelsen bliver klar med sagsportalen. Vi følger udviklingen tæt.
Enkel og effektiv ejendomsadministration

Mange advokatvirksomheder administrerer også ejendomme, hvilket i nogle tilfælde og i perioder kan stjæle vigtige timer i bogholderiet.
Er du en mindre ejendomsadministrator, der søger en enkel it-løsning, som kan fjerne mange manuelle arbejdsgange, er EG Strato måske noget for dig.
Dræb de 3 største tidsrøvere i ejendomsadministration
Som udlejer kender du sikkert alt til opgaver, der pludselig kan stjæle din tid: Lejere, der går i restance eller opsiger lejemålet, uforudsete omkostninger til hvidevarer, refinansiering af lån etc. Der findes dog også rutineopgaver, der kan stjæle så meget af din tid, at du nærmest mister overblikket. Her giver vi vores 3 bud på de største tidsrøvere og på, hvordan du bedst kan holde dem i skak.