Vis denne mail i din browser
December 2017  
     
  Gør klar til 2018 – endnu et rekordår for byggeriet  
 
 
Kære

Der er store forventninger til byggeriet i 2018, og alt tyder på, at branchen får rigtig travlt. I dette nyhedsbrev kan du læse om, hvad du bør bruge din tid på, hvis du har et par rolige dage, inden det for alvor går løs i det nye år, og byggeprojekterne løber stærkt.

Rigtige nøgletal
En af de ting vi anbefaler er, at du får rettet dine nøgletal til, så du starter dit regnskabsår rigtigt op og undgår fejl i næste årsrapport. Glem ikke, at du også bør justere dit dækningsbidrag pr. time, så du skriver de rigtige tilbud. Se her, hvordan du gør.

Styr på dine it-værktøjer?
Der er måske også tid til at investere mere energi i dine it-værktøjer? Mange virksomhedsejere får ikke brugt deres it-værktøjer godt nok. En ny undersøgelse fra Dansk Byggeri viser, at 54 % af virksomhederne i branchen har investeret i it inden for det sidste år.

Tre ud af fem vindere
Hvis du går med overvejelser om at få nye it-værktøjer, kan du møde EG Byg & Installation på Dansk Byggeris årlige it-messen. På it-messen uddeles priser til branchens it-rollemodeller, og her er vi stolte af, at vi for tredje år i træk står bag it-systemerne hos 3 ud af de 5 vindere. Tillykke til vinderne af årets it-pris. Læs mere om vinderne af it-prisen her.

 
     
 
 
 
Hvad betyder persondataforordningen for byggeriet?

Lige nu taler alle om EU's persondataforordning, også kaldet GDPR, der træder i kraft i maj 2018. Men hvordan påvirker det din forretning som håndværker og installatør? Hvad skal branchen være opmærksom på? Det kan du læse mere om i denne artikel.
 
 
 
 
 
 
GDPR: Sådan kommer du godt i gang

Store som små virksomheder og organisationer er forpligtede til at overholde de nye regler om persondata. Reglerne træder i kraft i maj 2018, så tiden er inde til at overveje, hvilke persondata du gemmer.
 
 
 
 
 
 
Husk de nye takster, når du udbetaler løn i 2018

Har du ansatte på lønningslisten, er der en række ting, du skal være opmærksom på ved årsskiftet 2017-2018. Som det er tilfældet hvert år, er der en stribe takster, der ændrer sig i det nye år. Du skal også være sikker på, at du får placeret feriepengene rigtigt.
 
 
 
     
  Slå til nu, og få halv pris på EG Kalkulation  
 
  EG Kalkulation er branchens foretrukne program til beregning – udviklet af fagfolk til fagfolk.

Med EG Kalkulation kan du lave hurtige tilbud baseret på fakta – i stedet for fornemmelser - og lave skarpe tilbud, der tjener sig hjem.
 
     
     
  Alle i EG Byg & Installation vil naturligvis også gerne benytte muligheden for at ønske rigtig god jul, godt nytår og tak for et godt samarbejde i 2017.

Husk, hvis du har brug for hjælp mellem jul og nytår, så holder supporten åben den 27., 28. og 29. december.

De bedste julehilsner

Brian Sørensen
Direktør, EG Byg & Installation
EG A/S