Vis denne mail i din browser
September 2017
Kære

Planlægning og projektstyring er de områder i byggeriet, der giver flest udfordringer i dagligdagen og koster meget af virksomhedsejernes tid.

Det viser tal fra EG Byg & Installations årlige kundeundersøgelse, hvor også mere end halvdelen af de adspurgte angiver, at en daglig status på igangværende opgaver er virksomhedsejerens mest efterspurgte overblik på computeren eller mobilen.

Det er et paradoks, hvis mange virksomhedsejere spilder tiden på at skaffe sig overblikket, når et it-system automatisk kan give det i et samlet oversigtsbillede. Undersøgelsen viser nemlig også, at det netop er tidsmangel, som udgør den primære barriere for at udvælge og implementere et it-system.

I denne udgave af byggepanelet beskriver Steen Hoeck Klausens artikel om digital ordrestyring også dette paradoks. Steen Hoeck Klausen nævner tid, økonomi og (for få) it-kompetencer som de hyppigste barrierer for digitalisering af virksomheden.

Spørgsmålet er blot, hvordan du finder tiden til at komme i gang med for alvor at spare tid. For den tid er givet godt ud.
Derfor opfordrer vi i Arbejdsgiverne virksomheder i branchen, der ikke har set lyset ved en digitalisering af deres forretning, til at gå i gang med opgaven. Alle erfaringer viser, at det bliver en gevinst for virksomheden.
Steen Hoeck Klausen, branchechef for byggeri i Arbejdsgiverne

Digital ordrestyring er et must for den moderne virksomhed
Omkring hver anden håndværker og installatør bruger ikke digital ordrestyring. De ser det som en udgift – som noget besværligt, de skal bruge tid på. Men digital ordrestyring koster ikke tid. Det sparer tid.

”Mine svende skal ikke bruge tid på digital tidsregistrering”, sagde en installatør til mig for nylig. Han kunne ikke se, hvordan det kunne være en fordel for hans virksomhed.

Hos Arbejdsgiverne oplever vi, at mange medlemmer synes, at der bliver stadig flere ting, de skal sætte sig ind i. Og digital ordrestyring kan derfor lyde som bare endnu et af de modeord, der flyver gennem luften uden at gøre nogen forskel. Det er dog langt fra tilfældet.
Sådan hjælper EG Byg & Installation
EG Kalkulation – få første måned gratis

Udviklet af fagfolk til fagfolk. Det er din sikkerhed for en løsning, der kan hjælpe dig med at give dine kunder det helt rigtige tilbud – hurtigere og mere effektivt. Brug 20 minutter, og se, hvordan du laver hurtige tilbud baseret på fakta.

Gratis webinar – tilmeld dig her
Sådan får du mest ud af EG Visual

Har du en ny medarbejder, der starter, eller er der dele af EG Visual, I bare aldrig rigtig er kommet i gang med at bruge? Køb et introkursus til 1.500 kr. om sagsstyring, finans, fakturaindscanning eller Webtid, så er du hurtigt i gang.

Læs mere om introkurserne
Fortsat rigtigt godt efterår. Husk, vi sidder klar til at hjælpe, når du får tid til at høre mere om, hvordan du når længere med en større grad af digitalisering.

God weekend!
Brian Sørensen
Direktør
EG Byg & Installation
kontakt@eg.dk
7260 2060