Vis denne mail i din browser
December 2018  
     
  Mød danmarksmestrene i it: Sådan fik de styr på deres it-systemer  
 
 
Kære

2018 har for mange håndværkere og installatører været et af de travleste i mange år. Mange ser derfor sikkert frem til et par fridage i den kommende juletid. Jeg håber dog, at du kan finde en ledig stund til at kigge lidt nærmere på dette nyhedsbrev, hvor vi har samlet nogle gode råd, der giver dig en god start på 2019.

Tiltræk unge medarbejdere med it
En af de ting, der har været en udfordring i 2018 hos mange i byggeriet, er manglen på arbejdskraft. Især blandt de unge! Da det også vil være en udfordring i de kommende år, får du her et indblik i, hvad du kan gøre.

Nyt år = nyt årsregnskab
Lige om lidt tager vi hul på et nyt regnskabsår. Hvis du skal have genopfrisket hukommelsen til, hvordan du afslutter 2018 og laver dit årsregnskab, kan du finde gode råd længere nede i mailen.

Danmarksmester i it
Traditionen tro har Dansk Byggeri kåret Danmarks mest it-modne håndværkere. Vi er naturligvis stolte af, at 3 ud af 5 vindere bruger et it-system fra EG Byg & Installation, og vi vil gerne ønske tillykke til de tre vindere, som er: Adserballe & Knudsen, Malerfirmaet Carsten Sørensen A/S og Murerfirmaet Holm & Eistrup.

Malerfirmaet Carsten Sørensen A/S, der vandt i kategorien 'Aflevering', har brugt vores løsninger siden 1995. I over 20 år har de arbejdet målrettet med it og kan nu kalde sig danmarksmester i it. Mindre kan dog også gøre det. Murerfirmaet Holm & Eistrup Entreprise ApS er et ungt firma, der med it-systemet EG One også er kommet helt til tops inden for digitalisering. Læs mere om deres erfaringer i nyhedsbrevet!

Tak for godt samarbejde i 2018. Vi ser frem til endnu et travlt år for byggeriet i 2019.

God jul og godt nytår!

Brian Sørensen
Director, EG Byg & Installation

 
     
 
     
 
Tillykke til danmarks-mestrene i it

Danmarks mest it-modne håndværkere er netop blevet offentliggjort, og for fjerde år i træk har flere af vinderne valgt at bruge et it-system fra EG Byg & Installation.

Murerfirmaet Holm & Eistrup Entreprise ApS vandt i kategorien 'Administration' med it-løsningen EG One, og Malerfirmaet Carsten Sørensen A/S vandt i kategorien 'Aflevering' med it-løsningerne EG Visual og EG Malerkalk. 
 
     
     
 
Tiltræk unge kræfter med it

Der er rift om de unge friske kræfter på byggepladserne. Hvordan ser situationen ud hos jer?

Har I nemt ved at tiltrække de unge medarbejdere, eller kunne I med fordel se lidt på, hvad der skal til for at få dem om bord.

Her får du et par gode råd til, hvordan du gør din virksomhed mere interessant for de nyuddannede svende.
 
     
 
  Nyt fra EG Byg & Installation  
 
 
Sådan får du styr på dit årsregnskab

Året går på hæld, og det er tid til at afslutte dit årsregnskab. Hvert år på denne tid får vi i supporten mange henvendelser om årsrapporten, og her har vi samlet nogle af de vigtigste områder, du skal være opmærksom på.
Få gode råd om årsregnskabet her
 
Åbningstider mellem jul og nytår

Supporten hos EG Byg & Installation holder åbent torsdag den 27. december kl. 8.00-16.00 og fredag den 28. december kl. 8.00-14.00.

EG Byg & Installation Support ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.