Vis denne mail i din browser
December 2017  
     
  Julehilsen fra EG Strato  
 
 
Kære

Hermed en julehilsen til vores kunder fra EG Strato. Vi vil gerne sige tak for samarbejdet i 2017 og ønske glædelig jul og godt nytår.

Igen i år har vi afholdt erfa-møder, og vi glæder os over, at der er stor interesse. Det er en fordel, at Strato-brugere kan møde hinanden i et større forum og få inspiration med hjem. Dialogen er også vigtig for os, så vi ved, at vi udvikler de nødvendige funktioner, der kræves for at drive en effektiv ejendomsadministration.
 
 
     
 
     
  Flere nyheder til EG Strato  
 
  Glem ikke, at du kan integrere EG Strato med Penneo og sende dine lejekontrakterne ud til underskrift via NemID. Det sparer både dig og den kommende lejer en masse tid, du undgår fejl, og det er langt højere service over for lejerne, når lejekontrakten håndteres hurtigt og effektivt.

Husk også, at I nemt kan reducere jeres arbejdstid med håndtering af jeres fakturaer via NaviDoc, da alle fakturaer komme ind elektronisk i NaviDoc samt i EG Strato. Dermed er det nemt at finde fakturaerne både for jer og fx revisorerne, da I altid kan finde oplysningerne elektronisk via fx smartphone eller browser og selvfølgelig i EG Strato.
 
     
     

 
Inden julefreden sænker sig, vil vi fra EG Strato benytte lejligheden til at sige tak for samarbejdet i 2017 og ønske glædelig jul og godt nytår.

Har du brug for support mellem jul og nytår, er vores åbningstider uændrede.
Du kan kontakte os på alle hverdage mellem kl. 8.00 og 16.00, fredag dog fra kl. 8.00 til 15.00.

Mange julehilsner fra

Henrik Reenberg
EG Strato