Vis denne mail i din browser
April 2020  
     
  Nyt fra EG Brandsoft  
 
 
Kære kunde

Corona-situationen stiller nye krav til os alle sammen og udfordrer vores måde at arbejde på.
Vi gør alt for, at I på EG Brandsoft er godt kørende, så I kan løse de daglige opgaver, og hverdagen fungerer. Regeringen er i skrivende stund begyndt at lukke samfundet langsomt op igen, men der går formentlig en rum tid, før vores dagligdag bliver normaliseret.

Webinarer og onlinekurser
Overvej et onlinekursus, som lige nu er et rigtig godt alternativ til vores fysiske kurser. Vi tilbyder både support, korte webinarer og onlinekurser, der går mere i dybden. Se mere om dette senere i nyhedsbrevet.

Kommuner på selvbetjening og krematorieplatform
To kommuner, København og Odense, har efter en udbudsrunde valgt at forlænge deres aftaler med EG Brandsoft. Begge kommuner kommer over på vores nyeste krematorieløsning med selvbetjening. Samtidig kommer der også gang i vores nye projekt om registrering af bevaringsværdige gravminder
Læs mere om, hvad det indebærer.

Vi håber, I kommer bedst muligt igennem denne tid, der er præget af udsættelser og aflysninger. Det er også en tid, der viser vigtigheden af at kunne arbejde fleksibelt med it og online. Kontakt os endelig, vores support træffes som normalt, og vi hjælper gerne med det, vi kan.

Med venlig hilsen

Frank Kragelund Hansen
Manager, EG Brandsoft
 
     
 
 
 
Kommuner på EG Brandsofts selvbetjening og krematorieplatform

To kommuner, København og Odense, kommer på EG Brandsofts nyeste krematorieløsning med selvbetjening for bedemænd. Samtidig kommer der skub i vores nye projekt om registrering af bevaringsværdige gravminder.
 
 
 
 
 
 
EG Brandsoft support: Onlinekurser er et godt alternativ

Overvej et onlinekursus, som lige nu er et rigtig godt alternativ til de fysiske kurser. Skal det være et webinar eller et onlinekursus, der går mere i dybden? Der er flere muligheder.
 
 
 
 
 
 
Nyhed: Support for flere browsere

Nu kan du bruge de nyeste browsere til regnskab og kirkegårdssystemet. Det er browsere som Chrome, Edge og Firefox.

Når du logger ind første gang, kan der komme beskedbokse om brug af Java,
da dette stadig kræver, at du har Java.
 
 
 
     
  Kender du EG PlanTid?  
 
  EG PlanTid gør hverdagens opgaver lettere: Et værktøj til planlægning og administrative opgaver. Lad fx medarbejderne selv registrere tid på en iPad.  
     
     
  Nyt om EG PlanTid og den nye ferielov  
 
  På grund af den nye ferielov bliver EG PlanTid opdateret pr. 1. maj 2020 og vil ikke længere vise saldo vedrørende ferie og særlig feriedage.

Opdateringen indeholder nye udskrifter/oversigter, som viser registreringerne på ferie og særlig ferie, så I nemt kan indberette i FLØS på baggrund af registreringerne.

Medarbejdere skal fremover tjekke deres saldo via lønsedlen, da saldoen helt vil udgå fra PlanTid.

Administratorer af EG PlanTid skal ikke foretage sig noget, og der skal ikke laves nogen opsætninger i forbindelse med denne opdatering.
 
     
     
  Info: Lukket Kristi Himmelfartsdag 21. maj 2020

EG Brandsoft-supporten er lukket for henvendelser Kristi Himelfartsdag d. 21. maj