Vis denne mail i din browser
December 2017  
     
  Julehilsen fra EG Brandsoft med nyt om GDPR  
 
 
Kære
En hilsen fra os med ønsket om en god jul og et godt nytår.

2017 har ændret på mange af vores interne arbejdsmetoder i EG Brandsoft. Vi har arbejdet meget med få vores processer gjort klar til den nye persondataforordning, der træder i kraft i 2018. Især vores support og udviklingsprocesser har i denne forbindelse været i fokus. Vi er nu ved at være klar og glæder os til at tage hul på 2018.
 
     
 
 
 
 
Bliv klar til EU's persondataforordning (GDPR)

Det er tid til at få styr på persondataforordningen, så du er sikker på at overholde de nye regler om beskyttelse af persondata. I samarbejde med hoej.dk inviterer EG Brandsoft til gratis informationsmøder, hvor du kan høre mere om, hvordan du kommer i gang med at gøre din bedemandsforretning klar til den nye forordning.
 
 
 
 
 
 
Nyt it-samarbejde mellem hoej.dk og EG Brandsoft

Nyt it-samarbejde mellem hoej.dk og EG Brandsoft styrker dialogen mellem bedemand og pårørende.
Vi har netop offentliggjort et nyt samarbejde med hoej.dk, der blandt andet driver løsningen afdøde.dk til formidling af døds- og takkeannoncer på nettet og fra bedemænd til danske dagblade. Fremover vil det blive nemmere at håndtere sager og dødsannoncerne for den enkelte bedemand.
 
 
 
     
  Rettelse til prisregulering  
 
  I november modtog I en varsling om prisstigning. I forhold til det tidligere udmeldte er der en lille ændring. Den pris, der fremgik af prisreguleringsmailen vedr. digitale dødsanmeldelser var 5,64 kr./stk. Den korrekte pris for 2017 bliver 2,95 kr./ stk.

Prisen for 2018 kendes endnu ikke. Yderligere information følger.
 
 
     
     
  Inden julefreden sænker sig, vil vi fra EG Brandsoft benytte lejligheden til at sige tak for samarbejdet i 2017 og ønske glædelig jul og godt nytår.

De bedste julehilsner
Benni Hansen
EG Brandsoft