Vis denne mail i din browser
December 2018  
     
  Nyt fra EG Brandsoft om iPad til sagsstyring og nyt dashboard  
 
 
Kære
Kalenderen siger december. Det er derfor meget nærliggende, at vi hos EG Brandsoft er kommet lidt i gavehumør. Vi glæder os derfor til at dele en række nyheder og opdateringer til Opus2i med dig.

Du kan nu fx. løse endnu flere opgaver direkte fra en iPad. Ved at bruge iPad'en kan du nemt tage din "digitale" værktøjskasse og dit produktkatalog med ud til kunderne. Det vil på mange måder lette din dialog med kunderne, fordi du hurtigt og med få klik kan indhente de obligatoriske samtykker, søge om begravelseshjælp, foretage digital anmodning om begravelse, udarbejde prisoverslag osv. i en og samme arbejdsgang. Du kan læse meget mere om denne nyhed længere nede i nyhedsbrevet.

Andre ting, som du kan glæde dig til, er det nye dashboard og den nye mobilapp – begge dele opdateringer, der giver dig et hurtigt overblik over dine sager og udviklingen i din forretning.

Jeg håber, at du vil synes om de nye opdateringer, og siger samtidig tak for samarbejdet i 2018.

Glædelig jul og godt nytår.

Benni Hansen
EG Brandsoft
 
     
 
 
 
Hurtigt overblik med nyt dashboard

Vil du gerne tættere på tallene og udviklingen i din forretning? Det nye dashboard til Opus2i giver dig hurtigt overblik over din virksomhed. På en overskuelig måde får du overblik over, hvordan dine sager fordeler sig hen over året, og du får mulighed for at måle udviklingen fordelt på filialer, medarbejdere og postnumre.
 
 
 
 
 
 
Sagsoverblik i lommeformat

De fleste har vist prøvet at køre rundt og lede efter en adresse eller at have glemt et vigtigt dokument på kontoret. Det kan du heldigvis undgå fremover ved at bruge den nye mobilapp til Opus2i. Der er også mulighed for visning at diverse bilag og afdødes CPR-nr. På den måde sparer du meget tid og har altid alle relevante oplysninger lige ved hånden – uanset om du er på kontoret eller i bilen.
 
 
 
 
 
 
Ny og forbedret support hos EG Brandsoft

Hos EG Brandsoft vil vi gerne give vores kunder den bedst mulige support, og derfor vil alle supporthenvendelser blive besvaret af vores helt eget nye 1. level Brandsoft-supportteam. Vi vil i øvrigt gerne benytte lejligheden til at opfordre dig til at bruge vores knap "Anmod om support" inde i menuen, når du vil have kontakt til supporten.
 
 
 
 
 
 
Nyhed til Opus2i – ny samtykkeerklæring

I foråret blev den nye persondataforordning (GDPR) indført i Danmark. Det har haft betydning for, hvordan man fremover skal håndtere personfølsomme data.
Vi er derfor glade for, at vi nu i Opus2i kan tilbyde en ny, gratis digital løsning, der gør det meget let at indhente samtykke i forbindelse med udveksling og opbevaring af sagsdata.